La gala de l’Esport farà un reconeixement al CD Jávea en el seu 75 aniversari

04 dic 2014 Deportes estudia les proposades parell triar el premi Maurice Cheutin 2014

El regidor d'Esports de Xàbia, Juan Luis Cardona, ha avançat avui alguns detalls de la XVI Gala de l’Esport, que se celebra el diumenge 14 de desembre a partir de les 18 hores en el Palau d’Esports Miguel Buigues.
La festa anual de l'esport comptarà amb la participació de diversos clubs del municipi, que faran exhibicions de karate, judo, gimnàstica rítmica, muay thai, a més de les acadèmies de ball de Salomé Rodriguez o En Danza. La gala es dividirà en quatre parts; una serà el reconeixement al Club Deportivo Jávea pel seu 75 aniversari, els reconeixements als esportistes destacats de l'any, un altre bloc per als esportistes que ja estan en l'elit i el lliurament del premi Maurice Cheutín, que reconeix la implicació en el foment de l'esport.
Cardona ha assenyalat que els 38 clubs ja han presentat les seues propostes i els assoliments dels seus esportistes, per la qual cosa el jurat qualificador es reunirà per a establir un sedàs amb el mínim per a ser reconegut. I és que, ha afegit, “la bona salut de l'esport a Xàbia obliga a fer un tall, amb un títol mínim, perquè la gala no dure fins a la matinada”. Enguany, a més, s'incorporen noves disciplines que han arrelat a Xàbia com l'handbol, el beisbol, hoquei patins o el pádel surf.
El regidor ha mostrat el seu interès a poder aconseguir que algun dels esportistes més coneguts de Xàbia puga estar en la gala, ja que és alguna cosa que il·lusiona molt als més xicotets.
Finalment, el responsable d'Esports ha indicat que enguany la consignació per a beques esportives s'ha duplicat fins a aconseguir els 12.000 euros. Hi ha hagut 23 sol·licituds pel que el departament estan baremant els mèrits dels sol·licitants per a establir les quanties de les ajudes a nivell individual.