El criminòleg Vicente Garrido presenta la seua última novel•la a Xàbia

01 dic 2014 La cita literària és el divendres en la Casa de Cultura

El criminòleg valencià Vicente Garrido presenta aquest divendres a Xàbia la seua última novel·la El hombre de la màscara de los espejos una obra coescrita amb la historiadora i especialista en perfils criminals Nieves Abarca.
La cita literària és el divendres, 5 de desembre, a les 19 hores en la Casa de Cultura i està oberta a tots els afeccionats a la novel·la negra.
L'obra segueix la sèrie protagonitzada per la inspectora de policia Valentina Negro i el criminòleg Javier Sanjuán, que ja han conquistat a més de 10.000 lectors amb les dos primers lliuraments: Crimenes Exquisitos i Martyrium.
El hombre de la màscara de los espejos relata en les seues més de 500 pàgines les peripècies de Negro i Sanjuán per a desarticular una trama criminal que s'inspira en el cinema expressionista dels anys 20 per a segrestar, violar i assassinar a dones. Per a açò hauran d'arribar fins a la ment malalta que mou els fils. Escrita des del profund coneixement dels mecanismes del psicòpata i de l'ocupació dels perfils criminològics en les recerques policials, la novel·la és un joc diabòlic la trama -escruixidora del qual i perfectament urdida- reflecteix l'experiència real de dos autors que porten anys asomant-se al costat més fosc de l'ésser humà a través del seu treball.