L'Ajuntament de Xàbia aprova el seu pressupost per a 2015

28 nov 2014

L'Ajuntament de Xàbia va aprovar anit en ple el pressupost general per a 2014, uns comptes que inclouen els 36’6 milions d'euros de la pròpia entitat i 9’8 milions corresponents a l'empresa pública d'aigües, Amjasa. Els comptes van tirar endavant amb els vots de l'equip de govern, PSOE, Xàbia Democràtica i Ciudadanos por Jávea, i amb el suport de Nueva Jávea i els edils no adscrits José Juan Castelló, Rosa Cardona i Juan Planelles. El grup municipal popular es va abstenir i Compromís i el regidor Antonio Torres van votar en contra.

El pressupost va ser l'últim punt d'un ple en el s’autoritzaren per unanimitat la resta d'assumptes, com l'adhesió al conveni amb Ecovidrio per a la gestió dels residus de vidre o l'adjudicació d'un lloc del Mercat Municipal o la modificació de l'ordenança fiscal per al Conservatori. A nivell polític, el grup municipal socialista va substituir al seu portaveu, que a partir d'ara serà Antonio Miragall

Va tancar el ple una moció presentada per Compromís en la qual es reclama la reobertura de RTVV, una moció que es va aprovar amb els vots dels nacionalistes, el PSOE, Ciudadanos por Jávea i els no adscrits Planelles, Cardona i Torres. El PP, Nueva Jávea, Xàbia Democràtica i Castelló van optar per l'abstenció.