L’Escola de Pares de l'IES Antoni Llidó de Xàbia rep el suport de l'Ajuntament i la Conselleria en la seua jornada inaugural

18 nov 2014 La pròxima conferència abordarà les intel·ligències múltiples

L'institut Antoni Llidó de Xàbia va inaugurar el divendres la tercera edició de l’ Escola de Pares, una activitat formativa organitzada per l’AMPA i el propi centre. En la conferència d'obertura, que va estar a càrrec de la psicòloga i inspectora d'Educació Remei Galiana, tant l'Ajuntament com la Conselleria d'Educació van plasmar el seu suport a aquesta iniciativa que tracta d'implicar als pares i mares en l'educació dels seus fills. De fet, la regidora d'Educació, Empar Bolufer, i la inspectora general d'Educació de la Generalitat, Nieves García Brizuela, van flanquejar al director del centre, Vicent Chorro, i a la presidenta de l’AMPA, Fina Mata, en l'acte d'inauguració.
La conferència de Galiana va versar sobre el paper dels pares com a suport en les tasques escolars a casa i va comptar amb uns 70 assistents, entre els quals estaven representants del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana, Rafa Pérez Pellicer i de la Guàrdia Civil, l’alferes Francisco Cordero.
El coordinador de l’Escola de Parells, Voro Gómezi Roselló, va aprofitar per a avançar alguns detalls de la pròxima conferència, que serà la vesprada del dijous 11 de desembre i tractarà de les intel·ligències múltiples i la seua relació amb lèxit acadèmic. La xarrada la impartirà la filòloga Laura Pérez Sanchis.