Xàbia organitza un taller per interessats en iniciar-se al sector de l'agricultura

13 nov 2014 La xarrada està dirigida als interessats a recuperar parcel•les abandonades

La regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Xàbia, dirigida per Juan Luis Cardona, ha programat una jornada dirigida a persones que vulguen recuperar la utilitat de camps o parcel·les que en el seu moment van quedar abandonats i iniciar-se en el sector agrícola. El taller, subvencionat per la Diputació d'Alacant, està obert a tots els emprenedors o aturats i es realitzarà el dimarts 18 de novembre, a partir de les 18’30 hores en la sala de conferències del Museu Soler Blasco.
Segons expliquen des de l'organització, serà una xarrada d'una hora i mitja de durada, impartida per un Enginyer Tècnic Agrícola, qui farà una aproximació molt generalista de com començar de zero en el sector agrícola, canals curts de comercialització, què produir i quins són les problemàtiques del sector.
La jornada per a emprenedors agrícoles pretén contribuir a la revitalització del camp i de l'economia local partint que l'Agricultura ha sigut un dels pilars bàsics de la província i la seua recuperació és clau per a posar en valor nombroses parcel·les que estan abandonades.