Més de 70 comerciants de Xàbia s'inscriuen en els cursos per a minoristes

13 nov 2014

El regidor de Foment Econòmic de Xàbia, Juan Luis Cardona, ha mostrat la seua gran satisfacció per la resposta que han obtingut els dos cursos dirigits a comerciants minoristes del municipi i que ofereix Xàbia aquest mes dins del Pla Integral de Suport a la Competitivitat del Comerç Minorista del Ministeri d'Economia, amb col·laboració de la Cámara de Comerç.
Cardona ha assenyalat que són més els 70 comerciants inscrits en aquests tallers gratuïts, la qual cosa demostra el seu interès per millorar i anima a l'Ajuntament a seguir afavorint la formació i orientació al petit comerç en la innovació i competitivitat dels seus negocis.
El primer d'aquests cursos tindrà lloc la setmana vinent (el dilluns i dimarts) de 15 a 17 hores en la Casa de la Cultura i està centrat en les “10 Claus per a conquistar el cor dels teus clients” incidint en la necessitat d'emprendre canvis, i la capacitat per a realitzar-los de forma senzilla i econòmica.
El segon taller, els dies 24 i 25 de novembre, es denomina “Redissenyant el teu espai de venda, com crear aparadors venedors” i el seu objectiu és conèixer les claus d'un bon aparador, i aplicar el marxandatge visual aplicat als negocis. El ponent, Manuel Amat, és un gran coneixedor del comerç urbà (amb més de 25 anys d'experiència en els seus negocis), expert en màrqueting i inventor del terme tiendología