La Coral Clàssica Javiense oferirà el seu concert de Advent el diumenge 30 de novembre

10 nov 2014 L'agrupació interpretarà temes de Mozart i Bach acompanyada per la Orquestra de la Marina Alta i prestigiosos solistes

La Coral Clàssica Javiense ha presentat avui el seu concert d'hivern, que enguany s'ha avançat al primer diumenge de Advent. Així, aquest recital s'ha programat per al diumenge 30 de novembre, a les 16’30 hores, en l'església del Loreto. Les entrades, a 12 euros, es poden adquirir ja en establiments com el Humpty Dumpty de Xàbia, la llibreria Europa de Calp o Letters R Us de Moraira. El mateix dia del concert, també hi ha possibilitat de comprar les entrades en la porta de l'església una hora abans de l'actuació.
Segons ha explicat la portaveu d'aquesta agrupació musical, Ana Garrido, el repertori triat per al concert és la Missa de Coronació en do major de Wolfgang Amadeus Mozart, la cantata “Ja tinc bastant” i la primera part del Oratorio de Nadal, ambdues de Johann Sebastian Bach. Les tres peces formen un concert “molt bonic i complet, per la qual cosa perdre-li-ho és una pena i esperem que venja molta gent a veure'ns” ha afegit Garrido.
La Coral Clàssica explicarà com és habitual amb l'acompanyament musical de l'Orquestra de la Marina Alta (OMA) i el seu director Francesc Estévez. A més tindran el suport de quatre prestigiosos solistes vocals, tots molt joves i amb interessants trajectòries professionals, han indicat des de l'agrupació. Són la soprano Dolores Lahuerta, la contralt Myriam Arnouk, el tenor David Astorga i el baríton Sebastià Peris, a més dels músics Jaume Signes (trompeta) i Lourdes Gavilá (oboè).
L'edil de Cultura, Empar Bolufer, ha recolzat a la Coral Clàssica en la presentació d'aquest pròxim concert i ha animat a tots els afeccionats de la comarca al fet que assistisquen a aquesta actuació