200 inscrits en la borsa d'ocupació de Xàbia per a treballadors socials

24 oct 2014 Personal publica en la web municipal la llista provisional d'admesos

L'Ajuntament de Xàbia ha tancat amb 200 inscrits la borsa de treball amb la qual cobrir de forma interina les baixes en Treballadors Socials. El departament de Personal ha penjat en la web municipal (www.ajxabia.com) la llista provisional d'admesos i exclosos, que tenen ara un termini de cinc dies per a esmenar errors abans que la llista s'eleve a definitiva.
Totes les sol·licituds que complisquen amb els requisits bàsics s'analitzaran per a valorar els mèrits dels candidats, com l'experiència laboral en aquest camp, tant en l'administració pública com a entitats privades, la formació relacionada amb el lloc de treball i el coneixement del valencià i altres idiomes. També explicarà les habilitats socials demostrades en una entrevista personal.
Les tasques de les quals s'encarreguen els treballadors socials a Xàbia són, entre unes altres, coordinar els programes d'intervenció familiar, contra l'absentisme escolar i organitzar l'equip de suport a la comunitat. També la intervenció social amb menors i adolescents de famílies desestructurades, la mediació familiar o l'orientació en temes d'adopció i acolliment.