Xàbia posa una línia especial d'autobús al cementeri per Tots els Sants

24 oct 2014

Amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots els Santos, la regidoria de Transport de l'Ajuntament de Xàbia posa a la disposició de tots els ciutadans una línia d'autobusos gratuïta fins al cementeri municipal gràcies a la col·laboració de l'empresa Autocares Venturo, concessionària del transport urbà.
Aquest servei extraordinari s'oferirà des de dijous que ve 30 d'octubre al dissabte 1 de novembre.
El dijous i divendres l'autobús eixirà a les 15, 17 i 18 hores des de la parada d'autobusos de la Fontana en l'Arenal, amb parada en Duanes del Mar i la rotonda de l’ Olivera. El retorn des del camposanto serà a les 15’30, 17’30 i 19 hores.
Ja el dissabte 1 de novembre, festivitat de Tots els Santos, les eixides al matí des de l'Arenal seran a les 10, 11, 12 i 13 hores, amb retorn cada mitja hora fins a les 14 hores. A la vesprada també hi haurà un servei per a poder assistir a la celebració de la missa de difunts que s'oficiarà en el Cementeri a les 16’30 hores. Per açò, l'autobús eixirà a les 16 hores des de la parada d'autobús en la Fontana en l'Arenal, amb parada en Duanes del Mar i rotonda de l’ Olivera, tornant a les 18 hores.
Des de l'Ajuntament es vol agrair la col·laboració d'Autocares Venturo a l'hora d'oferir en aquest servei extraordinari dirigit a totes les persones que necessiten desplaçar-se fins al camposanto per a posar a punt i adornar les làpides dels seus afins o visitar als difunts.