Xàbia viu la festa de halloween amb disfresses, cercaviles, discomòbil i un passatge del terror

23 oct 2014 El comerç del Centre Històric posa en marxa la campanya “truc o tracte” amb descomptes i regals

La vessant festiva de Tots els Santos vinculada a les disfresses i al terror arriba a Xàbia enguany per a protagonitzar el cap de setmana vinent. La vesprada del divendres 31 d'octubre, l'associació de comerciants Xàbia Històrica en col·laboració amb la regidoria de Foment Econòmic ha preparat una sèrie d'activitats perquè els més xicotets de la casa puguen gaudir de la festa d'Halloween en un escenari perfecte com són els carrerons i places del Centre Històric. Començaran a les 18 hores amb una cercavila de disfresses infantil que partirà de la Plaça Marina Alta, acompanyat de percussió, i que arribarà a la Placeta del Convent. Allí començarà la festa Halloween infantil amb música i premis per a la disfressa més terrorífica i el més original.
Aqueixa mateixa nit del divendres 31 també hi haurà una festa de halloween organitzada per la Quintà 2015 per a recaptar diners per a les festes pel que l'entrada (que inclou consumició) costa 6 euros. Serà a partir de les 23 hores en la pista de futbet del Freginal i comptarà amb tres dj’s com Juanjo García, Cristian Gil i Alex Femenia. Aquesta discomòbil compta amb la col·laboració de la regidoria de Festes i de la Comissió de Fogueres de Sant Joan.
Ja el dissabte dia 1, continuant amb les festes relacionades amb Tots els Santos, la regidoria de Joventut, a través de Monjove, ha preparat un passatge del terror en el Centre Històric. Aquesta activitat s'instal·larà en tres punts diferents, cada d'un pensat per a gent de diferents edats. Així començarà a les 21 hores en la plaça del Convent amb l'atracció pensada per a tota la família, a les 22 hores hi haurà una altra animació en la Plaça Marina Alta per a adolescents d'entre 12 i 15 anys mentre que a les 23 hores en la plaça de l'església s'ha planificat una “terrorífica experiència” solament per a majors de 16 anys.
A més de les activitats festives, l'associació de comerciants Xàbia Històrica ha preparat una campanya comercial de “truc o tracte” amb la qual els diferents establiments comercials oferiran als seus clients un descompte, val o detall. Aquesta promoció es durà a terme des del dilluns 27 fins al divendres 31 d'octubre.