Xàbia ofereix dos cursos gratuïts per als empresaris del comerç minorista

22 oct 2014 Els tallers són al novembre i cal inscriure's en l'àrea de Foment Econòmic

La regidoria de Foment Econòmic de l'Ajuntament de Xàbia, dins del VIII Pla d'Innovació Comercial impulsat per les Cambres de comerç, ha programat dos cursos per a comerciants i emprenedors del sector minorista. Tots dos són gratuïts però cal inscriure's ja que les places estan limitades a 25 assistents.
El primer dels cursos que s'ofereix és els dies 17 i 18 de novembre, en horari de 15 a 17 hores i en la Casa de Cultura. El seu títol és “redissenyant el teu espai de venda, com crear aparadors venedors” i està encaminat a conèixer les claus del escaparatisme i packaging, sobretot tractant de despertar la imaginació del comerciant perquè puga fer per si mateix un escenari ajustat a la seua identitat, als seus clients i al seu pressupost
L'altra opció formativa és el taller “10 claus per a conquistar el cor dels clients”, previst el 24 i 25 de novembre, també de 15 a 17 hores en la Casa de Cultura. Amb aquest curs s'intentarà treballar l'evolució com a empresari del comerç, com mantenir la il·lusió i confiança per a formar-se i d'emprendre canvis per a seguir sent competitiu. En el programa es parlarà dels processos de comunicació amb el client per a mantenir-se en el mercat així com les claus per a iniciar un projecte il·lusionant o transformar el negoci en un negoci excel·lent. Per a més informació i inscripcions els atendran en l'oficina del Creama Xàbia (Avinguda Trenc d'Alba número 2 o telèfon 965794266).