Xàbia adjudica les obres per a habilitar oficines en les noves dependències del Portal del Clot

21 oct 2014 També s'ha previst un espai per a l'Arxiu Municipal

L'Ajuntament de Xàbia va adjudicar ahir en junta de govern l'adequació del nou edifici de dependències municipals en el Portal del Clot a l'empresa Ferrovial Agroman. De les 19 empresa que van licitar per aquesta obra pública l'adjudicatària va presentar la millor oferta econòmica, que deixa el pressupost a 1.739.776 milions enfront dels 3’3 milions dels quals partia la licitació.
El projecte inclou la instal·lació elèctrica, la climatització, la distribució de l'interior de l'edifici, el seu enllumenat i l'habilitació en part dels aparcaments públics confrontants de dues sales d'1.000 metres quadrats que seran les dependències de l'arxiu municipal.
El termini d'execució de l'obra és de quatre mesos i segons han avançat des del departament d'Obres, els treballs començaran al llarg del mes de novembre.
Després de l'organització interna i instal·lació de serveis, l'edifici estarà llest per a acollir àrees municipals com a Foment Econòmic, Urbanisme i Obres, a més de la reguarda de la Policia Local. No obstant açò, amb un disseny “funcional” es deixen obertes les possibilitats que, en cas de necessitat, puguen albergar a altres departaments. Aquesta obra, amb un cost de més de dos milions d'euros i un termini d'execució de cinc mesos, es finançarà amb un préstec de l’ ICO que es va sol·licitar la passada legislatura específicament per a aquest projecte.
Amb l'obertura del nou edifici (molt prop de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà) es farà més còmode fer les gestions amb l'administració.