José Vicente Serra, nou cap de Protecció Civil Xàbia

21 oct 2014 L'agrupació encara una nova etapa i busca la implicació de la gent jove

L'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil de Xàbia té des de fa uns dies un nou equip coordinador liderat per José Vicente Serra Bolufer, qui ha sigut nomenat cap per resolució d'alcaldia.
Serra, qui porta 20 anys com a voluntari i està també molt implicat en el Centre Excursionista, ha mostrat la seua intenció d'involucrar a la gent jove en aquesta agrupació voluntària que protegeix el medi ambient, col·labora en tot tipus d'emergències i també participa en dispositius preventius. És per açò que es planificaran activitats formatives perquè aprenguen a utilitzar el material d'extinció d'incendis o les motobombas, així com excursions i rutes perquè els voluntaris siguen bons coneixedors del terme municipal.
Els interessats a sumar-se a Protecció Civil poden contactar amb l'agrupació local en el correu electrònic proteccion.civil@ajxabia.org o passar-se per la seu del col·lectiu (en l'edifici de la EPA o antiga seu de FP al carrer Ramon Llidó) les vesprades dels dilluns a partir de les 20’30 hores.