La Colla Portitxol de Xàbia celebra aquest dissabte el seu 15 aniversari compartint escenari amb agrupacions de Xàtiva i Teulada

21 oct 2014 La festa la tancarà el concert folk-rock de Lilit i Dionís

La Colla de Dolçainers i Tabaleters Portitxol de Xàbia celebra aquest dissabte el seu 15 aniversari amb una jornada de convivència amb altres agrupacions tradicionals que tindrà com a punt fort un concert de colles en la Placeta del Convent. A partir de les 18 hores es percebrà l'animació en el carrer gràcies a una cercavila pel Arenal, Port i Centre Històric i ja a les 20 hores començaran les actuacions sobre l'escenari que tindran com a protagonistes a la Colla El Falçó de Teulada, la Colla la Socarrà de Xàtiva i els propis amfitrions.
Tots els participants en aquesta trobada soparan en germanor i es disposaran a tancar la festa amb un concert de folk-rock a càrrec dels pegolins Lilit i Dionís, a partir de les 23’30 hores també en la placeta del Convent.
La Colla Portitxol, junt amb el Grup de Danses, compleix ja 15 anys d'animació festera, concerts i treballant per la recuperació de les danses tradicionals, rituals i de carrer.