Amjasa compra cotxes elèctrics per a la revisió de comptadors

20 oct 2014 L'empresa municipal de Xàbia acaba la renovació de la seua imatge corporativa amb millores en les seues oficines i nova retolació dels seus vehicles

L'empresa municipal d'aigües de Xàbia, Amjasa, ha adquirit dos cotxes elèctrics que es destinaran al personal que revisa els comptadors de consum, revisors que realitzen molts quilòmetres a l'any mentre que les caixes estan distribuïdes per tot el terme municipal. És per açò que s'ha considerat interessant dotar-los amb aquests vehicles, que necessiten menys manteniment i tenen un cost per quilòmetre molt inferior als alimentats amb combustible, a més de no generar soroll ni emissions al medi ambient. Amb aquesta inversió l'hídrica segueix l'estratègia de polítiques encaminades a l'eficiència energètica. Un d'aquests cotxes ja està en funcionament mentre que el segon s'incorporarà a la flota de l'empresa en breu.
Una altra de les novetats en Amjasa és la finalització del procés de renovació de la imatge corporativa, després de modernitzar el seu logotip. Ara aquesta nova imatge ja llueix tant en els vehicles com en l'exterior de les oficines del camí Cabanes, que han sigut pintades amb els colors corporatius, blanc i blau, i han vist millorada la imatge de la seua entrada amb una jardinera decorada amb vidre reciclat i la instal·lació de dos cartells en forma de gotes d'aigua.