Dómisol Sisters obri un nou cicle de jazz a Xàbia

17 oct 2014 El recital portarà al públic fins a l'era daurada del swing americà

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Xàbia, en col·laboració amb CulturArts, ha programat un cicle de jazz i swing per a aquesta tardor. Les encarregades d'inaugurar el calendari de concerts són “Dómisol Sisters” un grup que centra el seu repertori en temes dels anys 20, 30 i 40 que fa que el seu públic retrocedisca en el temps fins a l'era daurada del swing. El recital de Xàbia presenta el seu disc “Get on board” un espectacle ple d'optimisme i ambientat en l'Amèrica dels anys 30, amb referents com les Boswells o les Andrew Sisters.
El concert serà el divendres 24 d'octubre, a les 20 hores i en la Casa de Cultura. Les entrades tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir en la mateixa sala un hora abans.
Dómisol Sisters” és una formació valenciana, molt original, elegant i divertida. Està formada per quatre cantants, Elena Almendros, Paula Almendros, Carla Sanz i Mireia Serrano, que actuen acompanyades per Eduard Marquina al piano, Simone Zaniol a la bateria i Jaume Guerra al contrabaix.