La VII jornada de la Interculturalitat de Xàbia ompli d'activitats per als més joves el Civic Punt de l'Arenal

15 oct 2014 Aquesta trobada per a afavorir la convivència de cultures és el dimecres 22 d'octubre

La Creu Roja de Xàbia i el departament de Serveis Socials de l'Ajuntament ofereixen un any més la trobada de la Participació Intercultural, una activitat que arriba a la seua setena edició amb un mateix objectiu: afavorir la mescla de cultures i el coneixement mutu per a facilitar la convivència enriquidora de les persones de més de 80 nacionalitats censades a Xàbia.
Com ha explicat l'edil de Serveis Socials, Tere Bisquert, enguany s'ha triat la música com a fil conductor de la jornada, que se celebra la vesprada del dimecres 22 d'octubre en el Civic Punt de l'Arenal. Bisquert ha indicat que aquest lloc és un dels espais “clau” en el treball del municipi per la Interculturalitat ja que és on més es viu la mescla de nacionalitats
La trobada compta amb el suport de la Creu Roja a l'hora de preparar les activitats, especialment pensades per als més joves i englobades sota el lema “musiqueando”. Començarà a les 17 hores amb el contacontes “Els trotamusics de la Marina” i un taller d'instruments musicals i percussió corporal. Després hi haurà berenar popular i activitats infantils a càrrec dels voluntaris de Creu Roja fins a les 20 hores.