Els Amics del Museu de Xàbia s’acosten a les últimes pintures rupestres descobertes en la comarca

15 oct 2014 “Els dimecres dels curiosos” dedica la seua pròxima xarrada a la Cova del barranc de Migdia i la Cova del Comte

L'associació Amics del Museu de Xàbia reprèn la seua sèrie de xarrades “Els Dimecres dels Curiosos” coneixent els conjunts de pintures rupestres descoberts recentment en la comarca arran de les últimes excavacions realitzades per la Fundació Cirne en la Cova del Barranc del Migdia del Montgó i en la Cova del Comte, prop de Pedreguer. Per a açò han programat una conferència el proper dimecres 22 d'octubre amb l'arqueòleg municipal i director del Museu de Xàbia, Joaquim Bolufer i el seu company arqueòleg i historiador, Pasqual Costa de Pedreguer . Tots dos han treballat en les excavacions d'aquestes coves que reuneixen enterraments col·lectius amb conjunt de pintures, una mostra artística reconeguda com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.
La xarrada serà a les 19’30 hores en la sala de conferències del museu Soler Blasco i a més de descobrir tots detalls d'ambdues excavacions també podran descobrir les trobades en Sulawesi (Indonèsia) i que compten amb 40.000 anys d'antiguitat.