Xàbia celebra el dia de la bicicleta amb una marxa popular per a gaudir en família

07 oct 2014 L'activitat organitzada pel Club Ciclista està programada per al diumenge 19 d'octubre

El Club Ciclista de Xàbia, amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Xàbia, està preparant un any més la celebració de el “Dia de la Bicicleta”, una jornada festiva i pensada per a gaudir en família.
La marxa ciclista no competitiva, principal activitat del dia, serà el diumenge 19 d'octubre i discorrerà del poble fins al parc Pinosol. L'eixida està prevista a les 10 hores des de la pista d'atletisme del col·legi Graüll para, a ritme de passeig, vorejar el mar per uns sis quilòmetres de recorregut pla fins al parc Pinosol. Gràcies a la col·laboració de la Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil, els participants podran circular sense presses, sense riscos associats al tràfic i amb les màximes mesures de seguretat, a més de el “cotxe granera” del club disposat a arreplegar als xiquets xicotets que es cansen o a algú que puga tenir problemes, solucionar alguna burxada o avaria.
En el parc de Pinosol hi haurà esmorzar i refrescs per a tots i una rifa amb molts regals entre els quals destaca una bicicleta. Després es tornarà al poble per la carretera del Pla perquè tots puguen estar en les seues cases al migdia.
Des del club es convida a participar a tots els que vulguen gaudir d'un matí saludable, de convivència i oci lligat a l'esport i al transport sostenible. Altres anys la marxa ha reunit a uns 600 ciclistes.