Xàbia aprova un pla d'asfaltat de més d'un milió d'euros

07 oct 2014 La millora viària es finançarà amb el romanent de tresoreria del passat any

L'Ajuntament de Xàbia ha aprovat en junta de govern un important pla d'asfaltat en el qual s'invertirà 1.140.000 euros procedents del romanent de tresoreria resultant del passat pressupost. Ara aquest projecte eixirà a licitació i, després del procés de contractació, s'espera poder començar a executar-ho a principis del pròxim 2015. Segons ha explicat el regidor d'Obres, Paco Torres, la planificació general dels vials en els quals es va a actuar s'ha decidit sobre la base de les queixes veïnals recollides en els últims anys i es distribuiran per zones del Cap de la Nau, Cap Martí, Arenal, Montgó-Valls, Lluca, Tarraula o l'Adsubia. Amb el pressupost consignat es podrà asfaltar entre 15.000 i 20.000 metres de carrers.

L'alcalde, José Chulvi, ha incidit que amb aquest nou pla “continuem millorant la seguretat en els carrers del casc urbà i d'urbanitzacions que feia més d'una dècada que no s'havien beneficiat d'inversions públiques”.

El pla asfalt és un dels projectes amb càrreg al romanent de tresoreria de 2013 que, per ordre del Govern Central, només pot invertir-se en determinades actuacions definides com “financerament sostenibles”, és a dir, que no generen despesa en el futur.