El comerç del port de Xàbia ofereix una ruta de tapes marineres i un street market per al pont del Pilar

07 oct 2014 Hi haurà activitats d'animació i un concert acústic de Pinka en el passeig marítim

L'associació de Comerciants Xàbia Port ha presentat avui la tercera edició de la seua ruta de tapes marineres “La mar de tapes”, una activitat de promoció de l'hostaleria de la zona, lligada al peix i marisc, i que al mateix temps servirà com a atractiu perquè aquest pont (del 10 al 12 d'octubre) els visitants es passen pels comerços de Duanes.
“La mar de tapes” estarà en marxa en els 20 locals participants els tres dies en horari de migdia i el divendres i dissabte a la vesprada nit. Hi haurà quatre llocs en els quals es podran comprar els tiquets de les degustacions de tapes de gran qualitat amb protagonistes com el polp, la gamba o la tonyina roja.
Tal com ha explicat el representant dels hostalers del port, Andrés Ortiz, amb la Mar de Tapes s'espera crear un ambient festiu en tot el barri, ja que a més de les degustacions s'han planificat altres activitats complementàries com batukada, un tast de vins de la Comunitat Valenciana, actuacions de música jazz o un concert acústic del grup local Pinka, el dissabte a les 23’30 hores en el passeig marítim, on també hi haurà cocktails.
De forma paral·lela se celebrarà un street market de moda, complements i outlet durant els tres dies que estarà situat en el Carrer Pio X (al voltant de l'església de Loreto)
Tant la presidenta de l'associació comercial Port Xàbia, Yolanda Ponce, com el regidor de Foment Econòmic, Juan Luis Cardona, han convidat a tots els veïns i visitants al fet que gaudisquen d'aquesta ruta de tapes, del comerç i un entorn acollidor com és el barri de Duanes. Cardona ha felicitat a l'associació per seguir apostant per aquesta activitat dinamitzadora que des que va començar fa tres anys ha collit un gran èxit.