L'Ajuntament de Xàbia obri una borsa d'ocupació per a Treballadors Socials

01 oct 2014 Les sol•licituds es poden registrar de l'1 al 13 d'octubre

La junta de govern de l'Ajuntament de Xàbia va aprovar ahir les bases per a constituir una borsa de treball amb la qual cobrir de forma interina les baixes en Treballadors Socials. Les bases es poden consultar en la web municipal (www.ajxabia.com) i en el registre de l'Ajuntament (situat en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà). Allí mateix es poden formalitzar des de l'1 al 13 d'octubre les sol·licituds per a participar en est concurs oposició.
El requisit bàsic per a inscriure's en aquesta convocatòria és tenir el títol de diplomat o grau en Treball Social i es valoraran mèrits com l'experiència laboral en aquest camp, tant en l'administració pública com a entitats privades, la formació relacionada amb el lloc de treball i el coneixement del valencià i altres idiomes. També explicarà les habilitats socials demostrades en una entrevista personal
Les tasques de les quals s'encarreguen els treballadors socials a Xàbia són, entre unes altres, coordinar els programes d'intervenció familiar, contra l'absentisme escolar i organitzar l'equip de suport a la comunitat. També la intervenció social amb menors i adolescents de famílies desestructurades, la mediació familiar o l'orientació en temes d'adopció i acolliment.

CONSULTA LES BASES COMPLETES EN AQUEST ENLLAÇ http://www.ajxabia.com/bd/archivos/archivo1610.pdf?nocache=0.934402