Els resultats de la campanya “Before I Die” a Xàbia s'analitzaran demà dimecres

30 sep 2014 L'activitat està programada a les 19 hores en la Biblioteca de Duanes

El dimecres que ve, 1 d'octubre, es realitzarà la jornada d'anàlisi de resultats de la campanya “Before I die” realitzada aquest estiu a Xàbia. Els interessats a compartir la seua experiència, si l'escriure el repte en el mural ha servit per a començar a engegar-ho o conèixer “l'essència” del mural instal·lat en el municipi, poden participar en aquesta reunió ciutadana. Serà de 19 a 20’30 hores en la Biblioteca de Duanes (Avinguda del Boténic Cavanilles 17).
Com a amfitrions d'aquesta dinàmica de grup estaran els integrants del grup LifeStrong Coaching, impulsors de la campanya i que s'ha encarregat d'arxivar tots els missatges que s'han escrit en els murals i prendre fotos.
Ara, les conclusions saltaran a internet en la web del projecte global Before I Die, un espai que “serà visible per a tothom en la xarxa i que donarà a Xàbia un reconeixement mundial com a ciutat compromesa amb els valors humans i amb aprofitar els espais públics per a expressar-los” indiquen des del grup de coaches.
La iniciativa “Before I die” desenvolupada aquest estiu a Xàbia tractava d'animar als vianants al fet que escrigueren en un mural què li agradaria haver fet amb la seua vida abans de morir. La idea segueix el deixant d'una campanya a nivell mundial que va començar a Estats Units fa tres anys i que convida a cercar un moment per a pensar què es vol fer amb la vida o quins són els nostres somnis. També estan entre els seus objectius pretenen millorar la comunicació entre les persones, que se siga conscient de la temporalitat de la vida i així es visca més a fons i també, que les persones recuperen els seus somnis i il·lusions com a reptes possibles.