La Biblioteca de Xàbia programa contacontes i un club de lectura per a pares i fills com a activitats d'animació lectora

29 sep 2014 Ambdues començaran el pròxim mes d'octubre

La Biblioteca Municipal de Xàbia inicia el nou curs amb dues activitats d'animació lectura pensades per als més xicotets. Atenent a l'èxit dels últims anys, es mantindrà la sessió setmanal de contacontes que cada divendres s'ofereix a les 17’30 hores en les instal·lacions centrals del carrer Major. A més, un dijous al mes s'ampliarà aquesta activitat a la Biblioteca de Duanes.
També, i amb la idea que els xiquets puguen compartir amb els seus pares el plaure de la lectura, també s'ha obert un club de lectura infantil per a pares i fills que es reunirà els dijous alterns en la Biblioteca Municipal. Els protagonistes seran els contes de “La Marieta” i estan dirigits a famílies amb xicotets d'entre 3 i 6 anys. Hi haurà dos grups: iniciació (per als nascuts en 2011 i 1012) i grup de continuació (els nascuts en 2009 i 2010). Per a informació i inscripcions (les places són limitades) poden informar-se amb el personal de la biblioteca que atenen en el mostrador.