Miguel Ángel Serra torna a guanyar el ral•li fotogràfic de Xàbia

29 sep 2014 Pedro Benlloch i José Vius “Gall” completen el podi mentre que l'autor de la millor foto del concurs va ser Pepe Mengual

L'Agrupació Fotogràfica de Xàbia (AFX) ha celebrat aquest cap de setmana la tercera edició del seu ral·li fotogràfic, un concurs que ha reunit a 50 participants de tota la comarca. Des d'última hora de la vesprada del divendres fins al migdia del dissabte, els participants van lluitar pels millors enquadraments dels vuit objectius marcats per l'Agrupació, centrats entre el Centre Històric i la cala de la Granadella.
El jurat, format per tres membres de l'agrupació amfitriona, Francisco Català, Juanjo Mayor i Toni Sanchis, va rebre les targetes dels 47 inscrits que van aconseguir acabar i va tenir per davant, més de deu hores de visionat i deliberacions fins a tancar l'acta.
L'edil de Cultura, Empar Bolufer, va estar en l'acte en el qual es van fer públics els guanyadors, celebrat el diumenge al matí en el Museu Soler Blasco i en el qual va haver-hi una projecció de totes les fotografies presentades en el ral·li i el lliurament de trofeus. El guanyador absolut del ral·li va ser Miguel Ángel Serra, del Fotoclub Forat de Gata de Gorgos i qui ja es va portar el premi el passat anys. La segona millor col·lecció va ser la de Pedro Benlloch, del Fotoclub Ifach de Calp, mentre que la tercera millor col·lecció es va quedar a casa i va anar a parar a les mans de José Vives “Gallo”, de l’Agrupació Fotogràfica Xàbia.
La considerada com la millor fotografia del Ral·li va ser una imatge de Pepe Mengual, del Fotoclub *Forat de Gata de Gorgos, mentre que la millor fotografia del tema obligatori va ser para Toni Salvà, també del Fotoclub Forat, i la millor fotografia de control per a José R. Hernández Melero de l’Agrupació Fotogràfica Xàbia.
L’AFX va aprofitar també per a fer lliurament dels premis del primer concurs temàtic sobre Fogueres de Xàbia, que van guanyar José Vives “Gallo”, Xavi Gutierrez i Pepe Mengual.
Des de l'agrupació han volgut agrair a tots els fotògrafs participants la il·lusió que han posat en el RAL·LI AFX 2014 i que s'ha plasmat en l'altíssim nivell de les col·leccions presentades. “Açò ens anima a continuar amb aqueixa mateixa il·lusió per a organitzar el pròxim RAL·LI AFX 2015” han indicat, al mateix temps que han volgut agrair també el suport dels col·laboradors, patrocinadors i l'Ajuntament de Xàbia.