Xàbia presenta aquest diumenge amb una fira els nous tallers que ofereix de Cultura per a aquest curs

26 sep 2014 S'avança l'edat mínima per a inscriure's a 25 anys i la preinscripció comença l'1 d'octubre

El departament municipal de Cultura de Xàbia ha organitzat per a aquest diumenge una fireta en la Plaça de l'Església amb la qual presentarà la nova temporada de cursos per a adults, que enguany ampliaran els seus usuaris als majors de 25 anys. A partir de les 10 hores i fins a les 13 hores obriran les parades en els quals els diferents professors informaran del contingut dels seus tallers i faran demostracions. També hi haurà una televisió en la qual es passarà un audiovisual amb un resum de les passades edicions.
Segons indiquen des de la regidoria que dirigeix Empar*Bolufer, enguany els tallers s'han agrupat depenent de la seua durada, per la qual cosa els més complets començaran abans i s'han inclòs novetats atenent a la demanda.
El prevalga grup començarà al novembre i el segon ja al febrer. En la primera tanda hi haurà cursos d'aquarel·la, fotografia, pilates, restauració de mobles, marqueteria, teatre i tast de vins. Excepte fotografia que tindrà deu classes, les altres matèries inclouen 25 sessions, per la qual cosa acabaran depenent de si hi ha dues classes a la setmana o una.
En el segon bloc s'impartiran els tallers de ceràmica, cuina, ioga i noves matèries com són cosmètica natural, chi kung (medicina tradicional xinesa) i d'assessorament sobre “l'art de crear la teua vida” o “coneix al teu gos”.
La preinscripció dels tallers serà de l'1 al 15 d'octubre (s'adjudicaran les places en ordre de registre) emplenant un formulari i presentant-ho en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Després, la matrícula serà del 20 al 31 per a així començar les classes a principis de novembre.