Els majors de Xàbia ja poden inscriure's en el programa social “No estigues sol en Nadal”

22 sep 2014 Aquest pla autonòmic ofereix una estada d'hotel durant les festes nadalenques a les persones que no puguen reunir-se amb la seua família

El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia informa que, com cada any, la Conselleria de Benestar Social oferirà el programa “No estigues sol en Nadal”, dirigit a persones majors de 65 anys o pensionistes amb 60 anys complits que visquen soles a la Comunitat Valenciana, els siga impossible reunir-se amb familiars o amics i vulguen passar les festes nadalenques en companyia.
Enguany, l'opció que s'ofereix és una estada entre el 23 i 27 de desembre en un hotel d'Orpesa en el qual hi haurà animació soci-cultural, serveis mèdics; transport i segur col·lectiu. Per a poder inscriure's, s'exigeix que els interessats puguen valer-se per si mateixos per a realitzar les activitats bàsiques de la vida diària.
Altres requisits requerits són residir a la Comunitat Valenciana (tant espanyols com a residents estrangers que estiguen empadronats) i no patir trastorns de conducta ni malalties contagioses.
Els interessats poden informar-se i inscriure's fins al 4 de novembre en el departament de Serveis Socials (2ª planta del Centre Social) o demanant una cita prèvia en el telèfon 965794142, extensió 1808.