Xàbia ofereix una jornada per a la motivació empresarial i emprendre amb èxit

07 sep 2014 El fòrum està organitzat per Creama en col·laboració amb Xàbia Idea

El departament de Foment Econòmic ha informat avui sobre unes jornades de motivació empresarial que es desenvoluparan en el municipi durant el 29 i 30 de setembre. El regidor responsable, Juan Luis Cardona, ha explicat que aquest fòrum està organitzat pel Creama Xàbia en col·laboració amb la plataforma empresarial Xàbia Idea, i ha avançat que el lema de les jornades “14 idees per a emprendre amb èxit” plasma les 14 ponències que s'oferiran entre el dilluns i dimarts.
La tècnic en Creama, Josette Russo, ha detallat que aquestes jornades compten amb oradors de gran estirada, com Isra García (expert en innovació i xarxes socials), Sugata Jain, una empresària índia especialitzada a ajudar a emprenedores o Helena López-Casares, qui ha escrit un llibre sobre el coratge del tennista Rafa Nadal. Aquests junt a l'empresari local Lucas Gisbert seran els encarregats de la secció “innovació amb èxit”, però en les jornades hi haurà també altres dos grans blocs dedicats a la motivació empresarial i al emprenedurisme amb “EI” d'ecologia, aquest coordinat per Xàbia Idea.
Russo ha indicat que la intenció d'aquest fòrum és crear un espai de reflexió per a la gent que vulga muntar la seua empresa i empresaris ja assentats perquè tots aprenguen de les experiències dels altres i ho apliquen al seu cas. La tècnic ha afegit que el projecte compta amb una subvenció de 6.500 euros per part de la Diputació i del suport de la direcció general de Fons Europeus, el responsable dels quals, Juan Viesca, estarà en la jornada d'obertura. En ella també estaran José Antonio Ivars (director de la formació per a emprenedors de la Cambra de comerç de Granada), Pedro A. Olivares (de la consultoria Salto con Red) i Alfonso A. Hernández (director general de Cepsinat i coach empresarial).
Des de Xàbia Idea, Chema López ha afegit que amb aquesta jornada volen acostar-se a l'element més humà de l'empresari i a les eines que són útils a l'hora d'emprendre. És per açò que han programat una sèrie de xarrades d'empresaris de Xàbia que estan aconseguint èxit amb projectes sostenibles i que esperen que la seua experiència siga una llum per a uns altres. Els ponents d'aquesta secció seran Sergio Laffite (Rodanco ecomensajería), Chema Campos (Infotelma energy), Miguel Ángel Devesa (Natural Solter), Àngels Fornés (Aestas Ecoturismo), Guiomar Ramirez Montesinos (Centre Terapeútico Mezquida) i el coach David Casado.
Per a poder participar en qualsevol de les tres jornades, que seran dilluns 29 al matí i vesprada i dimarts 30 al matí i en el Centre Social-Biblioteca de Duanes, cal inscriure's prèviament. Per a més informació i inscripcions poden contactar amb l'oficina del Creama en la OAC o açi.