“Tapeo” per a acomiadar l'estiu en el Centre Històric de Xàbia

05 sep 2014 La associació Xàbia Històrica programa el seu esdeveniment “estel” del 19 al 21 de setembre

L'associació de comerciants Xàbia Històrica ha presentat avui un dels esdeveniments més importants que organitzada cada any per a promocionar la gastronomia local. La fira de el “tapeo” arriba a la seua vuitena edició el cap de setmana del 19 al 21 de setembre, mantenint el mateix esquema que l'ha convertit en una cita ineludible per a centenars de veïns i visitants.
Com ha explicat el president de l'associació, Sisco Vallés, es manté el preu de les tapes (1’5 euros), la seu (plaça de la Constitució), el sistema de venda de tiquets bescanviables per degustacions de menjar o begudes i les activitats d'animació tant a nivell musical com per a xiquets. La novetat és que enguany el tapeo s'ha programat per a les nits del divendres i dissabte, mentre que al migdia solament hi haurà en diumenge. Els que acudisquen podran trobar diferents tapes, tant en arrossos com en montaditos, guisats, dolços i gelats. També diferents vins i coctels dels cellers i pubs participants.
El regidor de Foment Econòmic, Juan Luis Cardona, ha felicitat a l'associació per aquest acte “estavella” integrat dins del projecte municipal “gastroxabia” que promou els productes i cuina local i ha agraït als sponsors, entre ells AMJASA, pel suport a l'esdeveniment. Tant Cardona com el president de Xàbia Històrica han convidat a tots els veïns de la comarca a passar-se per la fira del tapeo i gaudir del menjar i el bon ambient que sempre es respira en aquest esdeveniment