La travessia de Xàbia tanca el circuit comarcal d'aigües obertes

05 sep 2014 Les competicions de natació es disputen el diumenge 14 de setembre

El regidor d'Esports de Xàbia, Juan Luis Cardona, ha presentat avui la V Travessia nadant de Xàbia, inclosa en el circuit comarcal d'aigües obertes que uneix les competicions de Benissa, Dénia i Xàbia.
Les carreres de natació es disputaran el diumenge 14 de setembre i hi haurà tres categories: 500 metres, 1.500 metres, 4.500 metres. La prova més exigent eixirà a les 8’30 hores des de la platja de la Caleta, mentre que els nadadors d'1.500 partiran a les 10 des del primer Muntanyar (a l'altura del quiosquet l’Aigua). La secció per a xiquets o principiants, de 500 metres, es disputarà dins de la mateixa platja de la Grava (meta de les altres dues proves) a partir de les 11 hores. En el passeig d'aquesta platja es lliuraran els trofeus de la carrera de Xàbia i als guanyadors absoluts del circuit.
Les inscripcions encara poden formalitzar-se a través de la pàgina web www.mes3events.es encara que la prova d'1.500 metres ja està completa amb 215 participants.
El regidor d'Esports ha avançat que entre les tres categories, el dia de la travessia es reuniran a Xàbia més de 400 nadadors, la qual cosa demostra que aquesta competició cada vegada pren més auge, tant en participació com en públic, ja que són carreres lineals que discorren enfront de la badia.
Cardona ha volgut agrair l'ajuda organitzativa del Club Nàutic Xàbia i també la d'altres clubs col·laboradors com del Club d'Atletisme Llebeig, el centre Excursionista o el Club de Piragua, a més del suport dels cossos de seguretat com a Policia Local, Creu Roja o Protecció Civil.