Les obres per a ampliar les voreres en Jaume I començaran la setmana vinent a Xàbia

03 sep 2014

El departament municipal d'Obres de Xàbia té previst començar la setmana vinent l'ampliació de voreres de l'avinguda Jaume I, en Duanes del Mar. Amb aquest projecte, que té un cost de 110.000 euros, a més de donar més amplitud a les voreres, es renovaran els escocells dels arbres s'instal·laran nous fanals de led i es reorganitzarà l'aparcament.
Segons ha explicat el regidor d'Obres, Paco Torres, els treballs començaran per les voreres de la dreta del vial (mirant al mar) pel que aquest carril quedarà anul·lat a la circulació i es redirigiran els cotxes al de l'esquerra, garantint així l'entrada al port per aquesta via, mentre que l'eixida serà únicament per Crist del Mar.
Aquesta obra, que inicialment havia d'executar-se la tardor passada, va patir un retard inicial en haver de refer-se el projecte per a incloure uns canvis en el paviment suggerits per l'associació d'empresaris del port. La nova tramitació va acabar en el mes de març, però com el termini d'execució és de quatre mesos, es va preferir deixar els treballs per a després de l'estiu i evitar interferir amb la campanya turística si sorgia algun imprevist. Finalment començaran dimarts que ve, 9 de setembre, una vegada finalitzades les festes del Loreto.