La presentació dels majorals obri aquest dissabte les festes del Loreto de Xàbia

20 ago 2014 La primera setmana de festejos es presenta plena d'activitats

Les festes de la Mare de Déu del Loreto començaran oficialment aquest dissabte amb la presentació dels majorals del 2014, un grup que enguany ha pres força amb les set parelles de joves que protagonitzaran la festa: Daniel i Natalia Pérez Barton, Noelia i Sergio Moreno Fornés, Noelia Ahuir Buigues i Eloy Costa Pedrós, Laura Femenía Pastor i Antonio Mayans Ferrer, María Ángeles Caballero Mata i Joan Cardona Roselló, Esteve Agustí Bas Mallorquí i Leticia Bisquert Buigues i Teresa Buigues Ros i José David Bou sala.
L'acte de presentació està programat el dissabte a les 23 hores en l'Avinguda Augusta i a continuació hi haurà una actuació de l'orquestra Montecarlo. La vetlada dóna el tret d'eixida a la programació, que el diumenge tindrà diverses cites esportives com a tornejos ciclista i de pilota valenciana, a més del primer sopar de germanor en la zona del passeig marítim amb l'orquestra Syberia. El dimarts 26 hi haurà nit d'humor amb les actuacions dels grups Ix i pebre de la Casa d'Andalusia i Tot Rist, de la comissió del Loreto, mentre que el dimecres i dijous prosseguiran els sopars de germanor. Ja de cara al cap de setmana vinent, la nit del divendres tindrà lloc una nit taurina amb un concurs entre retallador i el dissabte es dedicarà tota la jornada als xiquets amb xocolatada, jocs populars com la merengada o el pal ensabonat, inflables i la festa de l'aigua. A la vesprada seran les carrosses i el correfocs.
El diumenge 31 s'inaugurarà el baret dels bous de la Comissió, on es pot consumir tapes de peix fresc, i començaran els bous a la mar que es perllongaran fins al dijous.