Els bombers de Balcón al Mar necessiten nous voluntaris

13 ago 2014 Sören Meilick, nou cap d'aquest cos de suport a l'extinció d'incendis

El cos voluntari de Bombers de Balcón al Mar de Xàbia torna a estar operatiu després d'una recent reorganització. La formació, actualment coordinada per Sören Meilick, té entre les seues prioritats incorporar i entrenar nous voluntaris per a recuperar l'equip fins a nivells òptims per a prestar el suport en l'extinció d'incendis.
I és que, segons expliquen des del col·lectiu, en els últims mesos el cos de bombers voluntaris havia patit una considerable reducció del personal amb formació adequada en l'extinció d'incendis, una crisi a la qual es va unir la dimissió del comandant, qui per qüestions laborals no disposava de les hores suficients per a ser un cap eficaç.
Aquestes manques van portar als bombers voluntaris a deixar d'atendre les trucades d'urgència, ja que no aconseguien els mínims d'organització per a garantir la seguretat del personal.
No obstant açò, a la fi de juliol es va incorporar com a nou líder Sören Meilick, amb molts anys d'experiència com a bomber i l'equip s'ha reorganitzat per a estar disponible per a combatre incendis en la zona de Balconada al Mar en el qual és el període de més alt risc de l'any
No obstant açò, des de Bombers Voluntaris segueixen a l'espera de tota incorporació de personal interessat a unir-se a ells. Per a contactar amb l'agrupació poden passar-se per la seu de l'associació de veïns hispanòfils en Balcón al Mar (ISVH) o contactar a través de facebook.