Els veïns de la Plana de Xàbia celebren aquest cap de setmana la festa de la Mare de Déu dels Àngels

30 jul 2014 Dos sopars de germanor, activitats per a xiquets i els actes religiosos centren el programa

Els veïns de la Plana de Xàbia celebren aquest cap de setmana les tradicionals festes dedicades a la Mare de Déu dels Àngels, una de les celebracions populars que durant el mes d'agost reuneixen als quals passen l'estiu en diferents partides rurals. Les festes de la plana concentren les seues activitats entre el divendres, vespra de la festa, i el dissabte, dia de la Mare de Déu dels Àngels. El divendres, a les 19 hores, se celebrarà la novena i a les 19’30 hores els fidels es reuniran en la tradicional processó i “dancetes de Pastorets per al Grup Portitxol”. Ja a la nit hi haurà un sopar de germanor amenitzada per l'Orquestra de Toni “El Poblero” seguida d'una tómbola.
El dissabte 2 d'agost, dia de la patrona, a les 12 hores hi haurà una missa solemne presidida per l'Arquebisbe de València, Carlos Osoro Sierra i a continuació els majorals oferiran un vi d'honor.
A la vesprada, els protagonistes de la festa seran els xiquets, que podran gaudir amb jocs, castell inflable i berenar. I com a colofó, els festers tancaran les festes amb un altre sopar de Germanor amenitzada per la discomòbil Aibax & Bup i una tómbola.