L'Ajuntament renova convenis amb associacions empresarials, culturals i amb la protectora APASA

29 jul 2014 El Consistori recolza també a les AMPAS dels centres educatius

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha signat avui nombrosos convenis de col·laboració amb entitats socials, econòmiques, educatives, esportives i culturals del municipi.
El Consistori ha realitzat una aportació de 45.887 euros a l'Associació Protectora d'Animals Sant Antonio de Xàbia (APASA), que s'encarrega d'arreplegar tots els gossos abandonats en el municipi i del seu manteniment en les instal·lacions de la gossera, així com d'acudir a la trucada de la Policia Local quan es localitza un animal perillós solt. L'Ajuntament de Xàbia col·labora així amb una associació que assumeix un important servei.
En matèria econòmica també s'han signat avui els convenis amb Mujeres Emprendedoras (2.000 euros) com a suport a les seues activitats de foment del emprendedurisme i amb les associacions de comerciants Xàbia Port (13.000 euros) i Xàbia Històrica (30.000 euros) en ajuda a les nombroses activitats de dinamització comercial i social, fires i esdeveniments que organitzen al llarg de l'any.
Un altre dels convenis signats avui és amb la Fundació Cultural Cirne, que rebrà 5.908 euros com a subvenció a les exposicions, edició de publicacions i activitats educatives per a escolars que ofereixen durant l'any. En matèria esportiva, el Club de Tennis percebrà 8.550 euros en suport a la seua escola de formació per a xiquets i els tornejos oberts a tota la població mentre que l'associació de vídues també ha rebut 900 euros per a les seues activitats.
Finalment, les associacions de pares i mares d'alumnes de diferents centres educatius de Xàbia també perceben una col·laboració econòmica per a les seues activitats extraescolars. És el cas dels pares del col·legi Graüll (1.425 euros), IES número 1 (1.030 euros), el Ampa del María Inmaculada (900 euros) i l'associació de pares d'alumnes del Conservatori de Música (1.680 euros).