Xàbia instal•larà una gran pissarra al carrer convidant a les persones a que escriguen els seus desitjos i reptes

21 jul 2014 La campanya “Before I Die I want to…” va començar fa tres anys a Estats Units i és la primera vegada que arriba a la Comunitat

El dimecres 30 de juliol, a Xàbia s'instal·larà una gran pissarra en la zona del port amb un únic objectiu: que totes les persones que passen enfront d'ella, escriguen allí què li agradaria haver fet amb la seua vida abans de morir. La idea segueix l’estel d'una campanya a nivell mundial que va començar a Estats Units fa tres anys. Impulsada per una jove que volia incentivar la comunicació entre veïns, Before I die I want to…(abans de morir jo vull fer…) convida a, “enmig de la presa del dia a dia, parar-se un moment a pensar què es vol fer amb la vida o quins són el nostre somnis” ha explicat el regidor de Foment Econòmic, Juan Luis Cardona, valedor junt amb la regidora de Cultura, Empar Bolufer, del projecte que fa unes setmanes li va presentar el grup Lifestrong Coachings.
Aquest grup, format per coachs de la zona, és qui ha proposat al municipi de Xàbia ser el punt d'entrada a la Comunitat Valenciana d'aquesta campanya social a nivell mundial. Els seus representants Marián Martínez i Jordi Vilanova han detallat que amb aquesta activitat urbana pretenen millorar la comunicació entre les persones, que se siga conscient de la temporalitat de la vida i així es visca més a fons i també, que les persones recuperen els seus somnis i il·lusions com a reptes possibles.
La pissarra de 4 metres de llarg i dos d'alt s'instal·larà en el passeig Jaume I del port i a partir del dimecres 30 de juliol, a les 11 hores, s'obrirà a la participació.
Es registraran fotogràficament tots els escrits i després de l'estiu, el grup de coaches que coordina el projecte programarà una jornada de tallers en la qual es debatrà sobre el resultat.