La presentació i el concert de música festera obrin les festes de Moros i Cristians de Xàbia

11 jul 2014

Des d'aquest cap de setmana, la vila de Xàbia gaudeix de les festes de moros i cristians en honor a Sant Jaume. Aquest dissabte, el tret del coet anunciador marcarà l'inici dels festejos que començaran a notar-se en el carrer amb una cercavila pels carrers de Duanes per a arreplegar dels seus kábilas i casernes als representants de cada filá. A les 22 hores començarà la presentació de la festa i dels seus càrrecs 2014, amb la filà capitana Contrabandistes, el capità Cessar Rodríguez i les bandereres Pilar Sig pel bàndol moro i Ana Segarra pel cristià. La festa acabarà amb una discomòbil en el mateix recinte.
El següent acte del programa és el concert de música festera, que enguany s'ha traslladat a dilluns per a no coincidir amb la final del mundial de futbol.
Així, serà el dilluns 14 de juliol, a partir de les 21’30 hores i en el carrer Sevilla quan la Banda del Centre Artístic Musical de Xàbia puge a l'escenari per a interpretar una selecció de pasdobles i marxes mores.
El programa inclou deu obres i a més del director titular de la banda, Juan Francisco Sanjuán Rodrigo, tindrà diversos directors convidats.