El cinema familiar torna a la platja de l'Arenal de Xàbia tots els dimarts de l'estiu

27 jun 2014 Les pel•lícules es projecten a l'aire lliure i són d'accés gratuït

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Xàbia ha programat aquest estiu un nou cicle de cinema familiar i gratuït per a les nits de tots els dimarts de juliol i agost. Les pel·lícules es projectaran en castellà (amb subtítols en anglès) en la platja de l'Arenal, a les 22 hores, cada dimarts des del pròxim 1 de juliol al 26 d'agost. Des de Joventut s'ha seleccionat pel·lícules per a tots els públics amb la intenció que siga una activitat per a gaudir de l'estiu en família i complementar programació estival cultural i d'oci que ofereix l'Ajuntament de Xàbia, explica la regidor Tere Bisquert.
El cinema vora la mar comença amb el film “La Lego Película” (1 de juliol),i continua amb “Ahora me ves…” (8 de juliol), “Los juegos del Hambre: En Llamas” (15 de juliol), “El juego de Ender” (22 de juliol) i tanca el mes amb el clàssic “Grease” (29 de juliol).

A l'agost s'ha programat “Percy Jackson y el mar de los monstruos (5 d’agost), “Futbolín” (12 d’agost), “La vida secreta de Walter Mitty” (19 d’agost) i torna a tancar-se amb un clàssic “E.T. El extraterrestre” (26 d’agost).