La nova promoció del taller formatiu en hostaleria i turisme de Xàbia rep les seues diplomes

12 jun 2014 L'Ajuntament els ofereix un xec treball per a cobrir la seua seguretat social durant tres mesos en el cas de ser contractats

Els regidors de Foment Econòmic, Juan Luis Cardona, i Hisenda, Oscar Antón, han assistit avui a la clausura de la segona edició del curs de Foment de l'Ocupació en Hostaleria i Turisme, una formació gratuïta dirigida a aturats en la qual col·labora l'Ajuntament de Xàbia.
Els responsables municipals han comprovat que molts dels alumnes han trobat ocupació i els altres també disposen d'un xec treball pagat pel Consistori amb el qual cobriran la seua quota a la seguretat social per tres mesos en el cas que siguen contractats per un període mínim de sis mesos.
Els alumnes han mostrat el seu agraïment per aquest curs, que s'ha ajudat a capacitar-se laboralment però també a millorar la seua autoestima. El taller, que s'ha desenvolupat en les instal·lacions de l'acadèmia Hemeroscopea, ha comptat enguany com a novetat amb la col·laboració d'un grup de residents estrangers que els han ensenyat anglès. A més de la part teòrica, els alumnes han realitzat pràctiques en empreses del sector.