L’AFX convoca un concurs fotogràfic sobre les Fogueres de Xàbia

04 jun 2014 Hi haurà tres premis en metàl•lic i amb les millors imatges es muntarà una exposició especial

L'Agrupació Fotogràfica de Xàbia, en col·laboració amb l'Ajuntament i la comissió de Fogures, ha convocat un concurs fotogràfic sobre les Fogueres de Sant Joan. El certamen està obert tant a fotògrafs amateurs com a professionals, que poden concursar amb un màxim de tres imatges, totes elles inèdites i que no hagen sigut premiades en altres concursos. El termini de presentació estarà obert del 25 de juny al 4 de juliol i les fotos es deuen dipositar en la Casa de Cultura de Xàbia; poden ser en blanc i negre o a color, amb mesures lliures però deuen estar muntades sobre passpartout de 40 per 50, dins d'un sobre tancat i convenientment identificades amb títol i autor al dors.

El jurat conformat per experts triarà les tres guanyadores (amb premis de 200, 100 i 50 euros) que seran utilitzades amb finalitats promocionals per l'Ajuntament de Xàbia (sempre identificant-se a l'autor) i en el pròxim llibre de festes. El jurat triarà així mateix un conjunt de fotos per a conformar una exposició que s'instal·larà en una sala municipal dins d'enguany.

Des de l'Agrupació Fotogràfica animen a tots els aficionats a la fotografia a participar en aquest concurs amb una temàtica que dóna molt de joc i possibilitats de captar bones imatges.