L'Ajuntament Xàbia conclou el seu el pla director de residus en obrir el nou Punt Verd del Saladar

29 may 2014 Aquest punt de recollida selectiva, en numero 20 de la xarxa local, donarà servei als residents del Toscal i Tossalet

El departament de Medi ambient i Serveis de l'Ajuntament de Xàbia ha posat en funcionament un nou Punt Verd en la zona del Saladar. Es tracta d'un recinte habilitat per a la recollida selectiva dels residus domèstics, d'ús exclusiu per a particulars i que té contenidors específics per als residus orgànics, vidre, envasos de plàstic, paper i cartó, a més d'oli de cuina usat, restes de poda i roba i calçat.
Aquest Punt Verd és el número 20 del municipi i l'últim que arreplegava el Pla Director de Residus que es va marcar el Consistori fa dotze anys per a donar un millor servei als residents en l'extraradi, còmode i proper, i que complemente al ecoparque.
Segons han explicat des del departament que dirigeix l'edil Doris Courcelles, la zona del Saladar i Flor de la Neu han sigut les últimes a comptar amb aquesta infraestructura per tractar-se d'àrees en la qual el Consistori mancava de sòl dotacional adequat i en el qual poguera habilitar-se el Punt Verd amb suficient bon accés per a facilitar el dipòsit i per al treball dels camions de recollida. Ara amb el desenvolupament de les rotondes construïdes en la zona s'ha pogut aconseguir aquesta borsa de sòl i construir el Punt Verd del Saladar, que ha suposat una inversió municipal de 30.000 euros i que donarà servei als veïns del Toscal i Tossalet.
Aquest matí Courcelles i l'alcalde de Xàbia, José Chulvi, han supervisat junt al personal de Serveis aquest nou recinte, que ja està obert a l'ús.