Escoles Esportives Municipals 2020/21

S'entén per esport base (iniciació de l'esport) el procés d'ensenyament / aprenentatge a través del qual l'individuadquirix i desenvolupa les nocions bàsiques de l'activitat física i de l'esport. Actualment a Xàbia podem trobar unagran varietat d'escoles esportives que es dividixen en dos pilars:

- Escoles Esportives Municipals.
- Escoles Esportives pertanyents a Clubs i altres entitats.

Tot això fa que aquest programa es considere com un dels més importants dels que es realitzen al municipi, tantpel seu significat (a l'estar orientat a la població infantil i juvenil), com per la seua contribució a una gran tascaeducativa de creació d'hàbits saludables i positius en la vida, marcats per valors altament importants en el procés de socialització.

ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS

 • Bàdminton
 • Ciclisme BTT
 • Futbol Sala
 • Natació
 • Pàdel (Subvencionada per la Dipt. d'Alacant)
 • Psicomotricitat
 • Psicoesport
 • Tennis Taula
 • Rugbi

 

FORMALITZACIÓ DE LA MATRÍCULA

Tot l’alumnat que vullga matricular-se en les esmentades escoles esportives municipals hauran d'acudir a l'oficina d'atenció a l'usuari AMB CITA PRÈVIA situada al Palau Municipal d'Esports MiguelBuigues Andrés, per a:

- Omplir formulari d'inscripció.
- Omplir formulari de drets d'imatge.
- Aportar foto de carnet.
- Pagament de la matrícula (imprescindible).

El període de matriculació es del 1 d’agost fins a l’11 de setembre. Cal destacar que l’ordre de prioritat serà segons el ordre de matriculació, es a dir, per data en que es matriculen.

Recomanació: fer-se reconeixement mèdic abansd’iniciar aquest programa d’exercici esportiu.

Es necessita cita prèvia per a poder matricular-se, cridant al 96 579 20 00 o vía correu electrònic a info.esports@ajxabia.org

TARIFA

Les Escoles Esportives Municipals tenen un cost totalde 70 € per temporada segons l'actual ordenança detaxes municipals. Per a aquest pagament es potescollir entre:

• Tarifa anual: abonant l'import complet (70 €) en elmoment de la inscripció.
• Tarifa quadrimestral: abonant la meitat de elpagament en el moment de la inscripció (35 €) i laresta abans de el 31 gener (l’altra meitat, 35 €).

El pagament es pot triar entre carta de pagament pera abonar en entitats financeres associades o abonaramb targeta bancària en aquesta mateixa instal·lació.No s'acceptaran pagaments en efectiu.

IMPORTANT: Els/les alumnes afectats/des per la cancel·laciód'activitats en la temporada 2019/20, a causade la COVID-19, seran bonificats/des amb 35 €,corresponent al període de gener a juny.

QUÉ INCLOU?

 1. Camiseta per a tots els participants.
 2. Segur de Conselleria.
 3. Participació en competicions.
 4. Entrenaments.

 

AVÍS COVID19: Aquest programa està condicionat a l'actual situacióde crisi sanitària de la COVID19, i per tant podrà sermodificat o adaptat segons les ordres emeses per lesadministracions competents.

 


Descàrregues