En moviment 2021/22

(Esport per a adults)

Inscripció

Les/els participants que desitgen matricular-se en alguna activitat municipal les quals conformen aquest programa, hauran de formalitzar la seua inscripció en línia a través de la pàgina web www.sporttia.com per a:

  • Emplenar formulari d'inscripció.
  • Acceptar/no acceptar formulari de drets d'imatge.
  • Acceptar COVID19
  • Acceptar Política Protecció de Dades Personals
  • Realitzar pagament de la matricula (imprescindible per a matriculació)

 

El període de matrícula s'obri l'1 d'agost i finalitza el 10 de setembre. La inscripció del/de la participant haurà de ser correctament emplenada i en el termini establit.

S'ha de tindre en compte:

-      La matrícula haurà d'estar correctament emplenada i en el termini establit.

-      Una vegada s'acabe el termini, s'elaboraran les llistes provisionals amb els/les inscrits/as al curs: del 13 al 17 de setembre.

-      Publicació de llistes definitives el 20 de setembre.

-      Inici de les activitats: 27 de setembre.

 

Tarifes i Bonificacions

Les Activitats dirigides de Xàbia, impartides una mitjana dues vegades per setmana, varien segons la modalitat de pagament, es pot triar entre:

-      Matricula va iniciar curs 8,25€

-      Tarifa Mensual 22,30€

-      Tarifa Trimestral 62,83€

En tots dos casos els alumnes hauran de satisfer un import de 8,25€ com a cost de matrícula a l'inici del curs.

Descompte del 50% per a les persones jubilades.

Al llarg del curs podran continuar inscrivint-se alumnes/as sempre que existisquen places dels grups creats i es complisquen les condicions per a la matriculació; de no existir places, automàticament passaria a la llista d'espera.

 

Inici del curs

Inici del curs a partir del dia 4 d'Octubre. S'informarà prèviament els inscrits en la/les activitat/és del dia i hora d'inici.

 

Avís COVID19

Aquest programa està condicionat a l'actual situació de crisi sanitària de la COVID19 i, per tant, podrà ser modificat o adaptat segons les ordres emeses per les administracions públiques.Més informacióPoden trobar més informació en el fullet adjunt i en l'Oficina d'Atenció a l'Usuari situada en el Palau Municipal d'Esports Miguel Buigues Andrés (96 579 20 00 - info.esports@ajxabia.org)

 

Més informació

Poden trobar més informació en el fullet adjunt i en l'Oficina d'Atenció a l'Usuari situada en el Palau Municipal d'Esports Miguel Buigues Andrés (96 579 20 00 - info.esports@ajxabia.org)

 

 

Descàrregues