Adults

Adults.

Més enllà de la joventut, l’individu s’apropa a l’activitat física per raons socials, raons de salut o gust per l’activitat física i/o competitiva.

L’Ajuntament de Xàbia oferta diverses activitats esportives per a adults. Estan dirigides a persones que vullguen iniciar-se en una pràctica esportiva i son impartides per monitors titulats. L’oferta completa per a la temporada 2014/2015 és la següent:

ACTIVITATS DIRIGIDES.

Aquest tipus d’activitat correspon a tota la oferta dissenyada i desenvolupada per la Regidoria d’esports i algunes entitats privades com són el Gimnàs Endanza, Gimnàs Planeta, Academia Salomé Rodríguez i piscina coberta del Poble Nou de Benitatxell.

Entre les activitats que la població adulta podrà trovar-se, tenim unes quantes: musculació, aeròbic, manteniment, ioga, balls de saló, natació terapèutica, ...

ACTIVITAT LLIURE.

L’activitat lliure es tracta d’aquella pràctica esportiva tant espontània com programada per l’esportista. La pràctica es desenvolupa en instal.lacions públiques i en instal.lacions privades. Les especialitats que ens podem trobar són: pàdel, cursa, frontennis, natació, tennis, esquaix, petanca, senderisme, caminada urbana, ciclisme, ...

Per a fer les reserves en les instal.lacions esportives públiques, l’usuari haurà d’accedir a l’apartat: Instal.lacions.

Per a fer ús de les instal.lacions privades, l’esportista haurà d’inscriure’s en cada entitat: Club de tennis i Piscina coberta del Poble Nou de Benitatxell.