Nit de gala per als quintos de Xàbia 2014

27 may 2014 Els protagonistes de les Fogueres viuen el seu sopar de presentació

Les Fogueres de Sant Joan 2014 han iniciat ja el compte arrere amb el tradicional sopar de gala i presentació en societat dels integrants de la quintá d'enguany, cridada “Quin Calvari”. Divendres passat, tots els festers de Xàbia es van reunir en una vetlada festiva que comparteixen amb les seues famílies i amb els responsables de la Comissió de Fogueres i de l'Ajuntament, com l'alcalde de Xàbia, José Chulvi, i el regidor de Festes, Juan Ortolá.
Per parelles, els xics i xiques que enguany protagonitzaran els festejos santjoaneros van passar amb les seues millors gales davant els aplaudiments del públic, una desfilada que va tancar la reina de Fogueres 2014, Mar Bisquert Bover, i les seues dames, Lucía Andrés i Berta Lucas. També els presidents de la quintà, Tatiana Caballero i Jordi Pons, van dedicar unes paraules als presents.
La pròxima cita dels cinquens serà la proclamació oficial de les festes, una vetlada oberta a tota la població, i que se celebrarà la nit del dissabte 7 juny en la plaça de la Constitució.