L'III triatló Triwhite reunirà a Xàbia a més de 600 atletes aquest cap de setmana

26 may 2014 Es disputen tres modalitats de la prova: olímpica, sprint i supersprint

Xàbia acull aquest cap de setmana la tercera edició del triatló Trixabia, una competició que enguany s'ha integrat en un circuit de proves que es disputen entre Almeria, Alacant i Murcia. La prova està organitzada pel club Gurugú i compta amb la col·laboració de la regidoria d'Esports.
Segons ha indicat el regidor d'Esports, Juan Luis Cardona, formar part d'un circuit ha ajudat al fet que es dupliquen les inscripcions i ja hi ha més de 600 atletes entre les tres modalitats de la prova: olímpica, sprint i supersprint.
El triatló tindrà la platja de l'Arenal com a epicentre, i es desenvoluparà a partir de primera hora del diumenge, 1 de juny. Els primers a començar la competició són els participants del triatló olímpic, que comencen a nadar a les 8 hores; mentre que els de triatló sprint se sumen a les 10’30 hores i els de el supersprint a les 12 hores. La prova de nade és en la pròpia platja mentre que la bicicleta discorre pel camí Cabanes i la carrera a peu pel Primer Muntanyar, al costat del mar. El lliurament de trofeus està prevista a les 13 hores en el mateix passeig del Tennista David Ferrer.
Al voltant del triatló es desenvoluparan altres activitats, com una exposició de material esportiu la vesprada del dissabte. Fins al dimecres poden inscriure's en la web del circuit http://www.whitegoforit.net
Segons ha afegit el responsable d'Esports, aquesta competició tindrà el seu impacte en l'ocupació hotelera a Xàbia durant aquest cap de setmana, ja que molts dels competidors i els seus acompanyants pernoctaran en el municipi.