El campus de futbol de la penya La Marina se celebra a Xàbia de l'1 al 5 de juliol

16 may 2014 La inscripció és fins al 6 de juny i enguany la matrícula s'ha rebaixat a 80 euros

La penya La Marina ha presentat avui la XI edició del campus de futbol base que organitza cada estiu a Xàbia i que enguany se celebra de l'1 al 5 de juliol. Tal com ha destacat el regidor d'Esports, Juan Luis Cardona, és el campus pioner en la comarca i enguany els seus organitzadors han atès la conjuntura econòmica i rebaixat el seu preu pràcticament a la meitat, per la qual cosa espera que les 80 places disponibles s'esgoten.
Cardona ha recalcat la gran qualitat d'aquesta activitat esportiva, oberta a tots els xiquets de la comarca i als quals estiuegen en la zona, i la solvència dels organitzadors. El president de la penya, José Buigues, també ha destacat aquest esforç per acoblar el campus a l'actual inscripció (80 euros, que inclou el menjar, material esportiu i equipacions) i ha aprofitat per a agrair la col·laboració de la regidoria d'Esports i del CD Xàbia, que els cedeix material i les instal·lacions. La inscripció està oberta fins al 6 de juny i els interessats poden passar-se les vesprades de dimarts i divendres pel camp municipal de futbol o consultar la informació en la pàgina de facebook de la penya la marina.
El coordinador del campus, José Caravaca, ha indicat que l'activitat està dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 5 i 14 anys amb una mica d'afició para participessin un taller intensiu sobre futbol. Enguany, el campus serà més lleuger i solament els ocuparà els matins. La planificació de les jornades serà diferent, des de les 9’30 a 12’15 hores estaran entrenant en la pista i després realitzaran dins de les aules del col·legi activitats relacionades amb el futbol i que enguany estaran molt vinculades al mundial de Brasil. Hi haurà una pausa per al menjar i després tindran xarrades tècniques, de jugadors professionals i jocs fins que a les 15 hores acabe la jornada. El campus serà de dimarts a divendres i el dissabte s'ha preparat una jornada de clausura especial amb la participació activa de les famílies, un menjar en el camp de futbol i el lliurament de trofeus i premis.

També per a aquests mesos de juliol i agost la penya la Marina, dedicada al foment de l’esport al municipi, prepara la III edició de l'escola de futbol d'estiu, de la qual informarà pròximament.