Serveis Socials de Xàbia obri la convocatòria de subvencions per a la escoleta d’estiu

14 may 2014 Els interessats poden informar-se des de dilluns que ve en el Centre Social

Els pròxims mesos de juliol i agost es desenvoluparan les activitats del Taller d'Estiu 2014. Com en altres anys la finalitat principal és crear un espai soci-educatiu que oferisca diferents possibilitats d'educació del temps lliure de manera constructiva. Està dirigit a tots els xiquets i xiquetes de Xàbia nascuts entre els anys 2002 i 2010, tots dos inclosos.
Des de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Xàbia s'obri una línia d'ajudes econòmiques per a recolzar a les famílies a sufragar el cost de la matrícula del taller. Per a poder accedir a la convocatòria s'han de complir uns requisits específics que es marcaran des del Departament de Serveis Socials; especialment es tindran en compte les circumstàncies justificades d'aquelles famílies amb impossibilitat d'atendre als menors al llarg de les vacances escolars.
El termini per a accedir a la convocatòria de les ajudes econòmiques serà des del dia 19 fins al dia 30 de maig de 2014 i l'atenció per a demanar informació o per a presentar les sol·licituds es podrà fer en horari de 9 a 14:00 hores, en la segona planta del centre social.