La Coral Clàssica Javiense interpretarà la passió de Crist segons Sant Joan

07 may 2014 Aquesta obra dramàtica de Bach s'ha programat per al divendres 30 de maig en l'església del Loreto

La Coral Clàssica Javiense celebra els seues 10 anys de marxa amb un gran repte com és interpretar “la Passió de Crist segons Sant Joan”, una de les obres dramàtiques més importants i complexes de Bach.

L'actuació està fixada per al divendres, 30 de maig, a les 21 hores en l'església del Loreto. Les entrades poden aconseguir-se per 12 euros de forma anticipada en comerços com el Humpty Dumpty.

Avui, la regidora de Cultura, Empar Bolufer, ha presentat aquesta important cita a nivell cultural que reunirà a la Coral Clàssica amb l'Orquestra de la Marina Alta (OMA) i amb solistes com Dolores Orihuel (soprano), Christian Glosemeyer (tenor i qui interpretarà el paper més important, el de l'evangelista), Myriam Arnouk (contraalt), Giorgio Celenza (baix) o Josep V. Giner al clavicèmbal.

Segons ha explicat el director de l’OMA, Francesc Estévez, la coral ha volgut celebrar el seu desè aniversari amb una peça “grandiosa” i que no està a l'abast de qualsevol agrupació donada la seua dificultat i que requereix un tenor especialista a l'altura del complex paper de l'evangelista. Estévez ha fet una crida a tots els amants de la música de la Marina Alta perquè assistisquen a aquest concert en l'església del Loreto, un espai que ha volgut reivindicar tant per la seua bellesa com per la seua acústica. En la presentació també ha estat la soprano Dolores Lahuerta, qui ha manifestat la seua alegria per poder cantar amb la Coral Clàssica Javiense i davant d'un bon públic com és el de la comarca.