Xàbia convoca una reunión para explicar a los vecinos el estudio de viabilidad de la Generalitat para el Puerto

05 may 2014 Es este miércoles, a las 20 horas, en la Casa de la Cultura

L'Ajuntament de Xàbia explicarà a tots els veïns els detalls de l'estudi de viabilitat per a la construcció i explotació d'una instal-lació nàutic-esportiva en el port de Xàbia mitjançant contracte de concessió d'obra pública, serà una sessió que se celebrarà el dimecres a les 20.00 en la Casa de Cultura.

Segons ha explicat l'alcalde, José Chulvi, la intenció és arreplegar, durant la pròxima, les idees de tots els grups municipals així com dels ciutadans de cara a les al-legacions que presentarà l'Ajuntament a aqueixa proposta del Consell. En aquest sentit, ha avançat que hui dilluns s'ha convocat una Comissió de Serveis en la qual s'aprovaran els cinc informes que han elaborat des dels diferents departaments municipals: Urbanisme, Medi ambient, Clavegueram, Enllumenat i un altre que ha elaborat l'empresa municipal d'aigües, Amjasa, relatiu al subministrament de l'aigua potable en la zona. Una reunió que se celebrarà en el saló de plens i a la qual "estan convidats a assistir els 21 regidors de la Corporació i no solament els que formen part de la Comissió de Serveis". El primer edil ha destacat que aquesta comissió de Serveis comptarà amb la presència d'un representant de l'Associació de Amarristes Públics del Port de Xàbia així com la Confraria de Pescadors, “amb la intenció que puguen incorporar a les al-legacions municipals les seues propostes”.

Posteriorment, Chulvi ha explicat que realitzarà la convocatòria a tots els veïns i ciutadans, en una trobada que se celebrarà el dimecres a la nit en la Casa de Cultura. Serà a les 20 hores i s'oferiran detalls del document que ha presentat la Conselleria d'Infraestructures. Segons ha apuntat Chulvi, també s'arreplegaran les seues propostes i es farà un refós amb els informes municipals que s'elevarà al ple de la Corporació, que està previst convocar el dijous 8 de maig a les 20 hores. El termini per a presentar els informes municipals conclou el dia 10 de maig, atès que va anar el 10 d'abril quan el Consistori va rebre la notificació oficial de l'estudi de viabilitat.